VVS-tjänster

Allt inom rörmokeri & vvs
VVS-tjänster

Allt inom rörmokeri och VVS

Norra Näs VVS erbjuder alla förekommande installationer, reparationer och servicearbeten inom VVS. Med ett brett kontaktnät kan vi ofta samordna och ta ansvar vid t.ex: badrumsrenoveringar och liknande projekt.

Norra Näs VVS utför rördragning, service och reparationer av pannor, pumpar, filteranläggningar, sanitetsutrustning m.m. Vi utför renoveringar och nyinstallationer av uppvärmning, vatten och avlopp i alla slags fastigheter.

Dags att installera värmepump?

Funderar du på att installera värmepump? Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offert. Norra Näs VVS AB installerar värmepumpar i villor, fritidshus och större fastigheter och garanterar en fackmässig installation av välutbildad personal. Vi arbetar huvudsakligen med värmepumpar av hög kvalitet från Bosch och Nibe.

Använd ROT-avdrag

Som privatperson kan du när vi utför VVS-arbeten i din bostad göra ett ROT-avdrag vilket berättigar till sänkt arbetskostnad. Vi sköter redovisningen till Skatteverket och drar av Skatterabatten direkt på fakturan.

Vid installation av en värmepump för bergvärme, jordvärme, sjövärme eller grundvattenvärme räknas arbetskostnaden ut genom en schablon framtagen av Skatteverket och Svenska Värmepumpsföreningen. 30% av totalkostnaden (inklusive värmepump, borrning, rör etc.) räknas som arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverkets hemsida.